FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Een nieuwe uitdaging voor Carlijn

Vandaag is de dag aangebroken dat Carlijn officieel afscheid neemt van Wolff (SAD!). Al sinds 2018 runnen we Wolff met zijn drieën: Carlijn, Suzanne en ik, Isabelle. De rolverdeling werd steeds duidelijker en we raakten steeds beter op elkaar ingespeeld. In 2019 hebben we Wolff verder laten groeien, en Wolff voelt dan ook echt als ons kindje. Maar soms moet je nieuwe wegen inslaan wanneer je merkt daar behoefte aan te hebben, ook al is die keuze nog zo lastig. En dat heeft Carlijn gedaan: zij koos voor een nieuwe uitdaging en - hoe jammer we het ook vinden - stopt met haar werkzaamheden voor Wolff. Waarom? Dat deelt zij zelf met jullie in deze blog!“Ik heb ontzettend veel meegemaakt het afgelopen jaar. Wolff is één groot avontuur geweest. Toen ik een klein meisje was zei ik al dat ik later een bedrijf wilde starten en vanaf 2018 begon het dan eindelijk: ik was mijn droom aan het waarmaken. Het werken aan branding, marketing, fotografie, video, sociale media hebben me ontzettend veel geleerd. Praktijkervaring opdoen is de beste leerweg geweest die ik mij kan wensen. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak ben ik gegroeid. Het werken met verschillende mensen en het aangaan van nieuwe projecten, hielpen mij om me creatief en professioneel beter te kunnen uiten. Daarnaast heb ik vertrouwen gekregen om te geloven in mijn eigen creaties. Grotendeels dankzij de support van Ies en Suus.

Naast het feit dat ik veel motivatie en energie uit Wolff haalde, kon het ook lastig zijn. De mensen die dicht bij mij staan, hebben kunnen merken dat het me ook stress opleverde. Mede omdat we zo perfectionistisch zijn. De afgelopen maanden ben ik bewuster bezig met het maken van keuzes in mijn carrière en het zoeken naar waar ik mijn energie uit haal. Eén van die dingen is voor mij het creëren van content en het vertellen van bijzondere verhalen (op visueel vlak). Ondanks dat ik dat bij Wolff heb kunnen doen, merkte ik dat ik behoefte had aan het verbreden van mijn horizon. Ik ben dankbaar dat ik me bij Wolff heb kunnen ontwikkelen tot dit punt, maar ik hoop ergens anders nog meer uitdaging te vinden op nieuwe vlakken. Door me te verdiepen in andere takken hoop ik er achter te komen wat het beste bij mij past. Ik vond het lastig om deze beslissing te maken, want eerlijk is eerlijk: het voelt toch een beetje alsof ik mijn kindje achterlaat. 

Ik wil Ies en Suus bedanken voor het afgelopen jaar. Jullie hebben me altijd gesupport in alles wat ik doe en me geleerd meer te geloven in mijzelf. Naast de ervaring die ik met jullie heb mogen delen, heb ik ook twee close vriendinnen erbij gekregen. Wolff zal altijd een belangrijke periode in mijn leven blijven en ik kan niet wachten om het verder te zien groeien. En niet te vergeten: dank aan alle klanten, volgers, familie en vrienden voor alle support! Alle warme en positieve berichten die ik heb mogen ontvangen via Wolff of privé waardeer ik ontzettend! 

Now it’s time for a new chapter. Willen jullie mijn werk blijven volgen? Check me dan via mijn Instagram account @bycarlijnhaveman of www.carlijnhaveman.com

XX Carlijn”

Lieve Car, bedankt voor alles dat je voor Wolff hebt gedaan. Mede door jou is Wolff heel erg gegroeid. Je weet hoeveel vertrouwen we altijd hebben gehad in je werk, en dit zullen we blijven doen. Geloof in jezelf, want je kunt het echt! Al is het niet bij Wolff, jij komt er wel!

79 reacties

 • iIGRQASzBUnrV

  bzYFdpuGOoWh
 • RahxFtPd

  lcJTdQneMSFCVu
 • jPzmQtRlSdobkwH

  WyqKnzIhitV
 • ZpFLIrHnsxbvyOfm

  srkbPgFfCveQd
 • fJlwYPFUEixzWh

  wqdAJvuSX

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .