Get to know the team: Carlijn

Carlijn

Na veel gezellige blogs over voornamelijk sieraden, is het nu dan eindelijk tijd om onszelf eens voor te stellen. Drie weken zullen de blogs in het teken staan van get to know the team. Achter Wolff zit een drietal ondernemers, en vandaag kom je alles te weten over onze Carlijn.


Oorspronkelijk komt deze knappe, blonde, soms lichtelijk onhandige, 21-jarige Carlijn uit Groningen, maar woont inmiddels alweer driekwart jaar in Amsterdam. Carlijn is echt een mega talent in het maken van beeldende content (foto’s, video’s en grafische vormgeving), en binnen Wolff houdt zij zich dan ook voornamelijk met deze taken bezig. Ook voorziet zij onze Instagram altijd met mooie content. Je kunt meer van haar werk bekijken via haar Instagram @bycarlijnhaveman.

Carlijn houdt van muziek, luistert voornamelijk rap en hiphop, en is daarnaast sportief. Zij gaat dan ook regelmatig naar de sportschool. Maar ook eten als een bourgondiër gaat er bij Carlijn goed in: zo is zij fan van rijstgerechten en curry’s, maar houdt zij ook net zo goed van frietjes van de Mac. Over het algemeen eet Carlijn gezond, maar als ze eenmaal op een dag iets slechts heeft gegeten kan zij er gerust een hele cheatday van maken, om vervolgens wel weer de rest van de week super gezond te eten. It’s all about balance, right?! Carlijn heeft een slechte eigenschap: zij zegt altijd “wouden” in plaats van “wilden”. Al zolang wij Carlijn kennen proberen wij dit eruit te krijgen, maar tot op heden is het ons nog niet gelukt...

Al in haar jeugd vond Carlijn het al heel boeiend om bezig te zijn met edelstenen, die natuurlijk centraal staan in onze eerste collectie. Een uitje naar de edelsteenwinkel kon zij zich dan ook nog tot in detail herinneren: je kon in deze winkel een test doen welke edelsteen het beste bij je past, en die edelsteen nam zij dan ook vervolgens mee naar huis. Carlijn vindt het tof om nu bij Wolff weer met edelstenen te werken.

Zelf is Carlijn al een aantal keer gewisseld van het kettinkje uit onze collectie, maar heeft nu het gevoel dat zij de ketting heeft gevonden die perfect voor haar is. Carlijn is heel gevoelig voor sfeer en vindt een goede vibe heel belangrijk. Zij draagt nu dan ook The Stone of Protection necklace (Amethyst), die staat voor bescherming en spiritualiteit, en die helpt om elke vorm van negativiteit los te laten.

Al met al is Carlijn een echte topper om erbij te hebben! Heb jij nog vragen voor Carlijn? Of wil je iets anders vragen of delen? Let us know in the comments!

1 reacties

Prix Cialis Sur Ordonnance Muctevot [url=https://bansocialism.com/]cialis buy[/url] plaummaMep Discount Propecia Online

Proglek december 30, 2020

Laat een bericht achter