FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

HAPPY BDAY TO US: WOLFF BESTAAT 1 JAAR!

Wellicht hebben jullie het al op een van onze kanalen gezien, maar deze week is het tijd voor een feestje: Wolff bestaat alweer een jaar. De tijd is zo snel gegaan! Om jullie te bedanken shop je tot en met woensdag met 20% korting op alle collecties. Hiervoor kun je de code ONEYEAR gebruiken bij het afrekenen. In deze blog blikken we terug op het afgelopen jaar!

Vorig jaar in oktober schreven wij ons bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Op dat moment waren wij al een tijd bezig met het opzetten van de eerste collectie, The Power of Gemstones-collectie, die wij uiteindelijk in november daadwerkelijk lanceerden. Voor ons was alles nieuw: van het ontwerpen en realiseren van eigen producten tot het bouwen van een webshop en het doen van BTW-aangifte. En inmiddels zijn we alweer een jaar verder!

Omdat Wolff’s eerste verjaardag toch een bijzonder moment is, vroeg ik mijn mede-oprichters wat hun hoogtepunt van het afgelopen jaar was. Zo vertelde Carlijn, die zich binnen Wolff vooral bezighoudt met alle beeldende content en grafische vormgeving: “Toen ik zag dat Widya Soraya en Mascha van Beautygloss en Vloggloss onze sieraden droegen was dat voor mij wel echt een hoogtepunt. Maar ook alle shoots, waarbij ik fotografie en video heb gedaan, waren voor mij mooie leermomenten. Ik heb daar zoveel dingen uitgehaald die ik kon gebruiken om mijzelf te verbeteren en om van te leren.” Een ander hoogtepunt voor Carlijn was het moment dat RTL ons benaderde voor een programma, omdat onze vindbaarheid online goed was. Een mooi compliment voor een startende onderneming!

Voor Suzanne, die zich richt op nieuwe collecties en het contact met de leverancier en alles dat daarbij komt kijken, was het hoogtepunt ook het moment waarop Widya onze ketting droeg en dit liet zien op haar social kanalen: "Ik vond het zo tot dat ze met ons wilde samenwerken. Ze houdt zich ook bezig met spiritualiteit en past perfect bij waar wij voor staan: self love, uniekheid en het omarmen van wie je bent.”.

En dan komen we tot slot bij mijzelf. Ik houd mij voornamelijk bezig met alle tekstuele content, contact met klanten en bedrijven, en marketing: mijn gezamenlijke hoogtepunt was toch wel de start van Wolff. Het online zetten van de allereerste collectie was zo ontzettend spannend. We hadden er maanden naartoe geleefd, en waren zo benieuwd wat anderen ervan zouden vinden. Onze lieve familie en vrienden stonden de dag van de lancering klaar om de eerste bestellingen uit te voeren, maar toen we de eerste dag al een bestelling kregen van iemand die we niet kenden, was dit toch wel heel bijzonder. En ook het moment dat Widya en Mascha onze sieraden droegen was voor mij een speciaal moment. Mijn persoonlijke hoogtepunt was succes behalen met het adverteren. Ik had bij de start van Wolff geen idee hoe adverteren werkte. Met veel lezen, video’s kijken en hulp van anderen is het uiteindelijk gelukt. En ik probeer hierover te blijven leren.

Mede door jullie zijn we het afgelopen jaar gegroeid en staan we hier nu met meerdere collecties. Bedankt daarvoor! En don't forget: je shopt nog een paar dagen alle collecties met 20% korting. Gebruik de code ONEYEAR.

67 reacties

 • HCAqoTUh

  IsZmcXFNhJTGBe
 • kwafSEjzlWvHQ

  XtGAJREorUjQHdO
 • fvPLnOjsuZkIAY

  XvVfJwlMuCsAN
 • nsWlIDwegFhfvZ

  pBrHNgilQ
 • ZmyXLOFPjworf

  VCfbSziX

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .