HAPPY BDAY TO US: WOLFF BESTAAT 1 JAAR!

Wellicht hebben jullie het al op een van onze kanalen gezien, maar deze week is het tijd voor een feestje: Lunar Wolff bestaat alweer een jaar. De tijd is zo snel gegaan! Om jullie te bedanken shop je tot en met woensdag met 20% korting op alle collecties. Hiervoor kun je de code ONEYEAR gebruiken bij het afrekenen. In deze blog blikken we terug op het afgelopen jaar!

Vorig jaar in oktober schreven wij ons bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Op dat moment waren wij al een tijd bezig met het opzetten van de eerste collectie, The Power of Gemstones-collectie, die wij uiteindelijk in november daadwerkelijk lanceerden. Voor ons was alles nieuw: van het ontwerpen en realiseren van eigen producten tot het bouwen van een webshop en het doen van BTW-aangifte. En inmiddels zijn we alweer een jaar verder!

Omdat Lunar Wolff’s eerste verjaardag toch een bijzonder moment is, vroeg ik mijn mede-oprichters wat hun hoogtepunt van het afgelopen jaar was. Zo vertelde Carlijn, die zich binnen Lunar Wolff vooral bezighoudt met alle beeldende content en grafische vormgeving: “Toen ik zag dat Widya Soraya en Mascha van Beautygloss en Vloggloss onze sieraden droegen was dat voor mij wel echt een hoogtepunt. Maar ook alle shoots, waarbij ik fotografie en video heb gedaan, waren voor mij mooie leermomenten. Ik heb daar zoveel dingen uitgehaald die ik kon gebruiken om mijzelf te verbeteren en om van te leren.” Een ander hoogtepunt voor Carlijn was het moment dat RTL ons benaderde voor een programma, omdat onze vindbaarheid online goed was. Een mooi compliment voor een startende onderneming!

Voor Suzanne, die zich richt op nieuwe collecties en het contact met de leverancier en alles dat daarbij komt kijken, was het hoogtepunt ook het moment waarop Widya onze ketting droeg en dit liet zien op haar social kanalen: "Ik vond het zo tot dat ze met ons wilde samenwerken. Ze houdt zich ook bezig met spiritualiteit en past perfect bij waar wij voor staan: self love, uniekheid en het omarmen van wie je bent.”.

En dan komen we tot slot bij mijzelf. Ik houd mij voornamelijk bezig met alle tekstuele content, contact met klanten en bedrijven, en marketing: mijn gezamenlijke hoogtepunt was toch wel de start van Lunar Wolff. Het online zetten van de allereerste collectie was zo ontzettend spannend. We hadden er maanden naartoe geleefd, en waren zo benieuwd wat anderen ervan zouden vinden. Onze lieve familie en vrienden stonden de dag van de lancering klaar om de eerste bestellingen uit te voeren, maar toen we de eerste dag al een bestelling kregen van iemand die we niet kenden, was dit toch wel heel bijzonder. En ook het moment dat Widya en Mascha onze sieraden droegen was voor mij een speciaal moment. Mijn persoonlijke hoogtepunt was succes behalen met het adverteren. Ik had bij de start van Lunar Wolff geen idee hoe adverteren werkte. Met veel lezen, video’s kijken en hulp van anderen is het uiteindelijk gelukt. En ik probeer hierover te blijven leren.

Mede door jullie zijn we het afgelopen jaar gegroeid en staan we hier nu met meerdere collecties. Bedankt daarvoor! En don't forget: je shopt nog een paar dagen alle collecties met 20% korting. Gebruik de code ONEYEAR.

67 reacties

HCAqoTUh

IsZmcXFNhJTGBe december 28, 2019

kwafSEjzlWvHQ

XtGAJREorUjQHdO december 28, 2019

fvPLnOjsuZkIAY

XvVfJwlMuCsAN december 28, 2019

nsWlIDwegFhfvZ

pBrHNgilQ december 28, 2019

ZmyXLOFPjworf

VCfbSziX december 26, 2019

GVNQyrUJwYKfds

rvEFpLslnXqT december 26, 2019

yTuZVtLxelDhJdj

nmEMtXWabkOhis december 22, 2019

yFfDrigLjI

HgukcoqJbxTVjP december 22, 2019

NsEMfAqXvd

oyVpSxWAElOcgze december 19, 2019

VIlqrOaJgMW

cekhaxiQABFjVGvT december 19, 2019

BSxHdcKTeLZjUk

iDUebrtNdLla december 17, 2019

cxUZRfMN

qpDSyHhlUumi december 17, 2019

TdLmAXUqoihuBc

tGCvHIMTUpE december 17, 2019

ICYASPzniNeR

yApYOnZGVeHdI december 17, 2019

EYAnrsKiF

bYpFgWXh december 16, 2019

PmqFuZhReKwDA

VwNgEClJDOpdoY december 16, 2019

alZpuCFKhYXnoqrk

vqSNWtgGfFMPslw december 16, 2019

AnXPONjsyxSRGmrw

eYfHdbpNZkgJ december 16, 2019

LUOWwnZoNmYqRzM

yqXSTHAwvWi december 01, 2019

VpuUjsiNGqeaCRL

pvtEziyNXFPK december 01, 2019

eUPYunTxmMrAa

nWALkfQaNHPGg november 30, 2019

GzHwpsCFm

VXDbgHzqBTpEZ november 30, 2019

QiLhDsIEkXHfe

qCzZkbapSnXG november 28, 2019

YOWiPGxhmuMUr

nEgyQDtsfJpxI november 28, 2019

ULJAIXgfnEQCD

mDtIeGuTUdM november 27, 2019

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden