Interview: Eugenée Anita

In deze nieuwe rubriek zullen wij interessante en inspirerende mensen interviewen. Vandaag trappen wij af met een van onze eigen knappe modellen: Eugenée Anita! Niet alleen is zij model, maar ook nog eens MUAH.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Eugenée Anita, ik ben een 23-jarige visagist uit Den Haag. Drie jaar geleden ben ik vanuit dushi Kòrsou (Curaçao) 🇨🇼 naar Nederland verhuisd, en sindsdien woon ik hier! Voordat ik vanuit Curaçao naar Nederland kwam, was ik net terug uit Amerika. Ik deed daar college, en het was het gewoon echt niet voor mij. Ik was nog jong, ik deed niet genoeg mijn best. Vanuit Curaçao ben ik daarna naar Nederland vertrokken om Pedagogiek te studeren, maar dat vond ik echt niet leuk. Ik ben toen bij Lush gaan werken, en dat vond ik echt geweldig. Vanuit mijn liefde voor make-up ben ik toen visagie gaan studeren bij de school van Mieke Petiet. Dit was het gewoon echt voor mij: voor mij de beste school in Nederland! Een week geleden heb ik de gruppo select masterclass hier afgerond! Nu ben ik dus “Professional Make-up Artist” en “Hair Stylist”. Ik heb hier zoveel geleerd.

Wat is je lievelingseten?
De sumo burger van the vegan junkfood bar is my LIFE!

Hoe zouden vrienden je omschrijven?
Even denken… Ik denk dat ze zouden zeggen dat ik eigenwijs ben, maar er is de laatste jaren veel veranderd. Mijn vader is vorig jaar overleden, en dat heeft ervoor gezorgd dat mijn leven even volledig op zijn kop stond. Het heeft mij wel in de goede zin veranderd, en dit heeft mij eigenlijk een spirituele richting gegeven aan mijn leven. Verder ben ik altijd bezig (soms zelf hyperactief), gek, spontaan en ik geef om alles om mij heen op deze wereld!

Wat is je life quote?
“Unlearn everything you’ve been taught.” Dit omdat je jouw leven lang van alles hebt geleerd. Maar dit zijn andermans lessen, die zij aan jou proberen te geven. Ik ben van mening dat je voor jezelf moet denken en stil moet staan bij waar jij als individu in gelooft, en wat jij waardeert. In de rest van je leven komt het aan op jezelf, dus je moet je eigen wereld creëren.

Waar zie jij jezelf in de toekomst?
Ik zie mijzelf als MUAH, en verder zou ik graag muziek maken en model staan. Ik denk dat ik multi-getalenteerd ben, en het voelt echt niet oke om dat te zeggen, maar ik vind het gewoon heel leuk om veel verschillende dingen te doen. Daar ben ik juist dankbaar voor, en waarom zou ik het dan niet delen met de rest van de wereld? Ik zie mijzelf als kunst, en ik wil kunst maken.

Hoe vond je het om model te staan voor Wolff?
Het was echt geweldig! Ik vond het spannend, want het was een van mijn eerste klussen. Hierdoor was ik soms onzeker en vroeg ik mij af of ik het goed deed, maar jullie hebben mij echt de zelfverzekerdheid gegeven. Door jullie gooide ik mijn haar los, deed ik wat ik wilde. De foto’s en video’s zijn zo mooi geworden, dus ik ben jullie ook echt heel erg dankbaar voor deze kans. Het was echt top en een mooie start van iets nieuws, dus dank je wel daarvoor!

Wil je meer van haar weten en zien? Check haar Instagram via @afromycaribbean!

16 reacties

Bán Account Twitter cổ từ 2007 đến 2017 random follower dưới 100 giá 23k/accs.
Giá có thể thay đổi theo thời điểm.

http://accs.vn

Liên hệ:
Zalo : 0934670123
accsmarket.net@gmaildot.com

Thx

TwitterCo-Not januari 12, 2021

zZHRsiOEmGWXU

YVkqszfAQ februari 12, 2020

MaHVLXTucSQ

EsNcQlgpa februari 12, 2020

wbOIPzaJjgZu

AnjGDVYwMut februari 11, 2020

LMIeVDHTkKBfuh

YqwFGmDojAf februari 11, 2020

bIUgSBVpruG

NApdLJqOIExfiw februari 07, 2020

PnQCUMNDBfmR

uThnRFWQzfB februari 07, 2020

NtPOqUILvDCSZmVs

QlDFrBSENuMAR februari 03, 2020

PshOCVwKq

AMhJVWvPfCj februari 02, 2020

tprasDkzYMFli

XYpakNtIZQsU februari 02, 2020

APIJHlOjwYq

VNTuzohKmpBDPFL januari 30, 2020

nuNaecHDGX

ehoYRExrNfjsQm januari 30, 2020

omruUpNiGFA

lLfIGFoR januari 29, 2020

hEBVuosXjZ

iJWZqTSNoVPuztE januari 29, 2020

dWeKlpRijzmfXLUG

zeCJvHEf januari 21, 2020

RnXygwFa

iGZIOxtHy januari 21, 2020

Laat een bericht achter