FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Onze eerste collectie: The Power of Gemstones

Na lange tijd hard werken is het eindelijk zover: onze eerste collectie staat online! In deze eerste collectie staan edelstenen centraal. Nee, niet de stenen aan die oubollige kralenketting van jouw spirituele tante, maar unieke, hippe sieraden met een betekenis. Ons eerste product is een zilveren of gold plated ketting, waarbij in het hangertje een ruwe edelsteen is verwerkt, om hiermee de originele vorm te bewaren. Dit maakt ook dat elk van onze sieraden uniek is: elke steen heeft tenslotte een andere vorm.

Niet iedereen weet dat achter elke edelsteen een betekenis ligt, maar edelstenen kunnen jou of iemand anders meer kracht geven.


De edelstenen die wij gebruiken voor ons eerste product, zijn de Amethyst, Aquamarine, Carnelian en Rose Quartz. Maar wat betekenen deze stenen, en welke kracht kun jij eruit halen?

Amethyst: Stone of Protection

Wanneer jij de Amethyst stone draagt, brengt deze jou bescherming en spiritualiteit. Deze steen is speciaal voor mensen die slechte gewoontes willen doorbreken, het belangrijk vinden om eerlijk naar zichzelf te blijven en mensen die elke vorm van negativiteit willen loslaten.

Aquamarine: Stone of Balance

Het dragen van de Aquamarine Stone bevordert het vinden van balans, vrede en geluk in jouw leven. Wanneer je loyaliteit en vriendschap belangrijke aspecten vindt, is deze steen perfect voor jou. Ook is deze steen speciaal voor mensen die zich aan het voorbereiden zijn op een nieuwe of spannende gebeurtenis, en voor mensen die houden van de zee en haar wonderen.

Carnelian: Stone of Ambition

De Carnelian Stone geeft jou meer moed, zelfvertrouwen en daadkracht. Deze steen is speciaal voor mensen die hard werken en grote ambities of dromen hebben, voor mensen die hun motivatie, moed en leiderschap een boost willen geven en voor mensen die creatief zijn en hun creativiteit willen stimuleren.

Rose Quartz: Stone of Love

Wanneer jij de Rose Quartz Stone draagt, opent dit jouw hart voor alle typen liefde. Deze steen is voor mensen die eraan herinnerd moeten worden om van zichzelf te houden en dat zij door anderen geliefd zijn. Ook is deze steen voor mensen die een moeilijke tijd hebben (gehad) op het gebied van de liefde, en voor mensen die een teken van waardering en liefde willen geven aan de ander.

Onze shop is nu live! Check https://www.wolff-jewellery.com/collections/the-power-of-gemstones. Laat in de comments achter welke steen bij jou past en wat jij ervan vindt en join the #wolffpack!

Lots of love,

Wolff

32 reacties

 • lueJcIEHZUYPDm

  miwuCnPQx
 • oXgxIMQyluPY

  FTcuBKYLzZwHW
 • UCmEHwoJeqrtN

  pslRMtLuUvO
 • NtnHqaMXSmohRduC

  fJmrFtIKn
 • ZNwAksWc

  VKIuJTZpXv

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .