Onze nieuwe collectie: ringen

Op de vraag welk product jullie het liefste nog meer van Wolff zouden willen zien is door ongeveer negentig procent ‘ringen met edelstenen’ geantwoord. And your wish is our command, dus zijn we de afgelopen maanden aan de slag gegaan. Met resultaat! De nieuwe collectie met ringen staat nú online!Proces
Na de eerste ideeën over hoe de ringen eruit moesten gaan zien, zijn wij gestart met het ontwerpen van de ringen. De stenen in de kettingen zijn ruw, maar voor de ringen hebben we gekozen voor een nieuw design. Een ring is fragiel en zit daarnaast dicht op je huid, waardoor het niet fijn is als er dan ruwe stukken steen langs je vingers schaven. De afwerking is belangrijk, en daarom hebben wij gekozen voor een gladde afwerking. Na het ontwerpen zijn de eerste samples gemaakt, en dit is doorgegaan tot het resultaat precies zo was als wij het wilde hebben.

Voorbereiding lancering
Tijdens het productieproces starten wij al met de voorbereiding van de lancering. De website moet ingericht worden met de nieuwe producten, nieuwe verpakkingen moeten geregeld worden, er moet geshoot worden (hoe dat eraan toe ging lees je in deze blog), de foto’s moeten uitgezocht worden, en er moet voldoende content klaar staan voor de lancering. En dat is nog lang niet alles, elke keer duikt er wel een nieuwe to-do op.

Lancering
Uiteindelijk leef je dan toch toe naar de lancering van de collectie. Hoe gaan mensen reageren? Wordt het gelijk besteld? Of vindt niemand het mooi? Hoewel we altijd achter ons product staan, is het toch een spannend moment. Gisteren was die lancering. En we mogen niet klagen, want de reacties waren mega positief. Ook is het zo fijn om te merken hoeveel mensen uit eigen omgeving supportive zijn.

Materiaal
De ringen zijn net als de kettingen beschikbaar in 925 Sterling Silver en Gold Plated over zilver. En we hebben iets nieuws: in de binnenkant van de ring zit onze naam “Wolff” gegraveerd. Hoe tof! De ringen zijn verkrijgbaar met vier verschillende gemstones. Net als bij The Power of Gemstones-kettingen hebben wij ook ringen met:
The Stone of Balance (Aquamarine);
The stone of Protection (Amethyst);
The Stone of Love (Rose Quartz);
Maar daarnaast is er ook een nieuwe gemstone toegevoegd aan de collectie: The Stone of Energy (Tourmaline).Nieuwe collecties
Gedurende de tijd van het presenteren van de nieuwe collectie, zijn wij ondertussen ook alweer bezig met een volgende collectie. Het productieproces ligt dus nooit stil! Heb jij nog suggesties over wat je graag zou willen zien, dan horen wij het graag! De nieuwe collectie shop je hier.

Wij zijn zelf heel blij met het resultaat, maar wat vinden jullie? Laat het ons weten in de comments! Als je nog vragen hebt kun je uiteraard ook altijd even een mailtje sturen naar info@wolff-jewellery.com!

Laat een bericht achter