FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Sterrenbeelden: voel jij je verbonden met libra (weegschaal) season?

Horoscopen en astrologie: hate it or love it. Sommige mensen vinden het klinkklare onzin; anderen voelen zich ermee verbonden. Los of je er daadwerkelijk in gelooft of niet: al eeuwenlang houden mensen zich bezig met het bestuderen van sterrenbeelden en astrologie. In deze rubriek nemen we jullie elke maand mee in het sterrenbeeld van het seizoen!

LIBRA SEASON (WEEGSCHAAL)Periode
23 september tot en met 22 oktober.

Kenmerken
Wist je dat de weegschaal het enige sterrenbeeld is dat niet vertegenwoordigd wordt door een zodiac sign van mensen of dieren? Mensen met een weegschaal als sterrenbeeld zijn veelal charmante mensen, die er altijd goed uit zien. Ze zijn zachtaardig en vinden het belangrijk wat anderen van hen vinden.

Bij belangrijke kwesties kunnen zij een stap opzij zetten om op een zo eerlijk mogelijke manier een oordeel te geven over een situatie. Weegschalen zijn een pro in het aanvoelen en herkennen van behoeften van anderen. Door het optimisme dat een weegschaal bezit, voelt zijn/haar omgeving zich begrepen. De weegschaal is sociaal, en heeft een hekel aan conflicten. Met hun empathische vermogen stellen ze iedereen op hun gemak.

De weegschaal kan goed observeren en analyseren, wat maakt dat zij het vermogen hebben om kritisch naar bepaalde situaties te kijken. Wel vinden zij harmonie ontzettend belangrijk: onenigheid in hun omgeving lossen zij op met behulp van het sluiten van compromissen.

Mindere eigenschappen
De naam zegt het al: mensen met een weegschaal als sterrenbeeld kunnen letterlijk moeite hebben met het maken van keuzes, en kunnen verschillende keuzes dan ook eindeloos tegen elkaar afwegen. De weegschaal vindt het uiterlijk belangrijk, wat kan doorslaan in ijdelheid, en vindt het daarnaast ontzettend belangrijk wat de omgeving van hen vindt. Dit is zo sterk dat zij vaak dingen zeggen die anderen willen horen, in plaats van hun echte mening.

Bijpassende edelstenen
Aquamarijn, Jade, Lepidoliet, Rozenkwarts, Saffier, Serpentijn, Toermalijn en Toermalijnkwarts.

NB: de beschrijving van de gekoppelde persoonlijkheid aan bepaalde sterrenbeelden is in deze rubriek slechts algemeen, en om hier meer concreet en dieper op in te gaan dient er naar meerdere factoren gekeken te worden. Volledige herkenning is dan ook geen must! ;)

Voel jij je verbonden met je sterrenbeeld of vind je het grote onzin? Laat het ons weten in de comments! Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd even een mailtje sturen naar info@wolff-jewellery.com.

Bronnen
https://edelstenenenmineralen.nl/edelstenen_zoeken_op_sterrenbeeld.html
https://rubriek.nl/mind/slechte-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-weegschaal/
https://www.horoscooptarot.nl/sterrenbeeld-weegschaal.html

46 reacties

 • ZKCVUTtBOQcqPSb

  UhLAEkmHiygS
 • ZyviVTNzgQY

  pZrzuQyI
 • SIBXUWFxjlzoVnr

  vZRgJtDlnoTNLeI
 • LhFxkbBQUHJ

  BgojezKmwTdr
 • zqWXtJjdcHMNU

  VDEcbvNsRTgojyki

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .