FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Sterrenbeelden: voel jij je verbonden met sagittarius (boogschutter) season?

Horoscopen en astrologie: hate it or love it. Sommige mensen vinden het klinkklare onzin; anderen voelen zich ermee verbonden. Los of je er daadwerkelijk in gelooft of niet: al eeuwenlang houden mensen zich bezig met het bestuderen van sterrenbeelden en astrologie. In deze rubriek nemen we jullie elke maand mee in het sterrenbeeld van het seizoen!

SAGITTARIUS SEASON

boogschutter symbool
Periode
22 november tot en met 21 december.

Kenmerken
Boogschutters zijn mensen die positief in het leven staan, en zijn daarnaast energiek, levenslustig en avontuurlijk. Vrijheid staat voor hen hoog in het vaandel. Boogschutters gaan dan ook slecht samen met mensen die negatief ingesteld zijn. Boogschutters richten zich op de toekomst, willen graag nieuwe projecten aanpakken en kunnen deze succesvol afronden. Het verleden? Daar kijken zij niet naar. Boogschutters houden van reizen en op pad zijn, en willen elke keer opnieuw uitgedaagd worden in het leven.

Mensen met een boogschutter als sterrenbeeld zijn idealistisch en kunnen goed omgaan met tegenslagen, omdat zij tegenslagen simpelweg aan de kant schuiven: voor hen is er geen ruimte voor negatieve emoties. Überhaupt vinden zij emoties maar vervelend: ze ervaren wel emoties, maar praten er liever niet over. Een goed gesprek kun je met hen wel voeren, ze zijn gevat, denken snel en zijn origineel. Het beste kunnen zij omgaan met mensen die hun persoonlijkheid aanvullen.

Mindere eigenschappen
Boogschutters zijn veeleisend, en kunnen dan ook snel geïrriteerd of boos worden wanneer iemand niet aan hun eisen voldoet. Ze willen gewaardeerd worden voor eigen inspanningen, wat een bepaalde arrogantie of opschepperigheid kan uitstralen. Ze vinden zichzelf heel belangrijk en zijn dominant in gezelschappen, en zijn daarnaast geneigd om bepaalde eigenschappen van anderen te ondermijnen. Hun eeuwige energie kan bovendien leiden tot rusteloosheid, ze willen absoluut niet gebonden zijn aan een plek.

Bijpassende edelstenen
Chalcedoon, labradoriet, lapis lazuli, opaal, saffier, sodaliet en topaas.

NB: de beschrijving van de gekoppelde persoonlijkheid aan bepaalde sterrenbeelden is in deze rubriek slechts algemeen, en om hier meer concreet en dieper op in te gaan dient er naar meerdere factoren gekeken te worden. Volledige herkenning is dan ook geen must! ;)

Voel jij je verbonden met je sterrenbeeld of vind je het grote onzin? Laat het ons weten in de comments! Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd even een mailtje sturen naar info@wolff-jewellery.com.

Bronnen:
https://edelstenenenmineralen.nl/edelstenen_zoeken_op_sterrenbeeld.html
https://rubriek.nl/mind/slechte-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-weegschaal/
https://www.horoscooptarot.nl/sterrenbeeld-boogschutter.html

86 reacties

 • pShOTXlW

  xAvakMKi
 • lRKgNHpDU

  PougfWNjqFBc
 • wCMGXbokvHtSJe

  HfnjaWqypmJTR
 • zRNmGahBvnQUx

  tPhAkMzHdrI
 • cHBOtzbswVXdpA

  YwDOxanjSFXI

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .