FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Nieuwe collectie: The Power of Letters

Elk verhaal begint met een letter. Vanaf het moment dat je op deze aarde bent, worden je al een aantal letters toegeworpen in de vorm van een naam. Gelijk word je door je ouders of door anderen verbonden aan een naam die je de rest van je leven bij je zult dragen. Of je het er nou mee eens bent of niet, met deze naam zul je het moeten doen. Als mensen je vragen wie je bent, zul je waarschijnlijk als eerste je naam noemen. Deze combinatie van letters die jouw naam vormen, zullen voor de rest van je leven belangrijk voor je zijn.

En niet alleen het toekennen en dragen van een naam maakt de kracht van letters zichtbaar. In deze wereld is het lastig om jezelf te redden zonder letters. Letters en woorden zijn een manier om jezelf te uiten, om te communiceren met anderen, en om duidelijkheid te krijgen over de wereld waar we in leven. Ook communiceren wij vandaag de dag grotendeels online, zonder letters is dit bijna onmogelijk. Letters maken ons leven makkelijker, met letters kunnen wij expressie en kleur geven aan ons bestaan.

Wij zijn ontzettend trots om te kunnen delen dat onze volgende collectie volledig in het teken staat van de kracht van letters: zilveren en premium gold plated (blijft héél lang mooi) necklaces met een letter naar keuze in een Old English lettertype. Dit kan natuurlijk de letter van jouw naam zijn, maar ook de letter van een naam van iemand die je dierbaar is of iets anders dat op een manier speciaal voor jou is of is geweest. Het geven en dragen van een letter is persoonlijk, en dat maakt deze ketting dan ook perfect om als cadeau te geven aan iemand die je liefhebt.

55 reacties

 • MgXnCFkEtTOhjPdz

  FOaNSEXDkQywo
 • zWVuIvUCJwfFQNAe

  SshOZYRCltgzeyj
 • mKTnJqEudFzHt

  GohZRIBVNAOMSUrJ
 • YHVrMmbExuoj

  kLUpjymG
 • AruLcsfvxQiZq

  GiZtcpCBHfRJE

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .