FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

The Stone of Energy - Tourmaline gemstone

Tijdens de lancering van onze nieuwste Power of Gemstones-collectie met ringen, hebben wij een nieuwe gemstone toegevoegd aan de collectie: The Stone of Energy (Tourmaline). Maar wat is dit voor steen en voor wie is deze steen? Je leest het in deze blog.

The Stone of Energy

The Stone of Energy, de toermalijn, is diepgroen van kleur, en alleen al deze kleur doet vermoeden dat het om een levendige, krachtige steen gaat. En niets is minder waar. The Stone of Energy geeft positiviteit en kracht, en zorgt ervoor dat je op jouw mindere dagen meer positiviteit en kracht zult krijgen.

Groen is natuurlijk de kleur van de natuur, en The Stone of Energy is dan ook speciaal voor mensen die houden van de natuur en haar schoonheid. Houd jij ervan om je in de natuur te begeven en haal je hier nieuwe energie uit? Dan is The Stone of Energy perfect voor jou. 

Wanneer je The Stone of Energy draagt lukt het daarnaast beter om negatieve invloeden van buitenaf te weren. Het helpt je te richten op de positieve dingen, waardoor er minder oog is voor negativiteit. En zeg nou zelf… Hoe fijn is dat? We don’t need negative vibes! De steen helpt je daarnaast om het leven te omarmen, en is speciaal voor mensen die groei belangrijk vinden.

Bij de lancering en allereerste drop van The Power of Gemstones-collectie schreven wij al een blog over de betekenis van de andere gemstones (The Stone of Balance, The Stone of Love, The Stone of Protection en The Stone of Ambition). Deze blog vind je hier.

Welke steen past het beste bij jou? Laat het ons weten in de comments! Heb je nog een andere vraag of wil je gewoon iets delen? Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com!32 reacties

 • QDLtcnRiuVHg

  pRAEBrPFuyf
 • luzIKApDVHwBGcR

  HqUVeTFr
 • cSgoQhtqFrwIPEp

  slVpYaKeMCDG
 • PsLCYRrTvZNQJUht

  tXdmBGjeyq
 • PqSGAobU

  VaiNZHxsGoR

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .