FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Verras jouw geliefde met dit unieke Valentijnscadeau!

Inmiddels is de eerste maand van het nieuwe jaar alweer bijna voorbij, en dat betekent dat Valentijnsdag eraan komt! 14 februari is het weer zo ver. En nu lijkt Valentijn altijd speciaal te zijn voor alle mensen die in een relatie zitten, maar niets is minder waar. Valentijn is een goed moment om stil te staan bij alle mensen die je liefhebt, en om hen te waarderen. Valentijn is daar de perfecte gelegenheid voor.

Nu schreven wij al eens een blog over dat een sieraad van Wolff het perfecte cadeau is: je geeft een persoonlijk cadeau, met een betekenis. Bovendien komt het in een mooi doosje, met de betekenis op een kaartje erbij. Ook perfect als Valentijnscadeau dus! En om het nog even wat leuker te maken, kunnen wij aankondigen dat wij vanaf 2 februari een speciale Valentijnsactie hebben!

Binnenkort kun jij namelijk bij een sieraad naar keuze een long-life rose in een mooi glaasje bestellen. Voor 49,95 euro krijg jij een prachtige set van een sieraad naar keuze met een long-life rose. Geen bos met rozen waar je na een paar dagen alweer de dode blaadjes van de grond kunt rapen, maar een minimalistisch roosje, die minimaal een jaar lang goed blijft. Je hoeft de roos geen water te geven, en niet te verzorgen, maar je kunt er dus wel hele lange tijd van genieten! Een perfect Valentijnscadeau dus! Houd onze website, Facebook- en Instagram-pagina in de gaten, zodat jij vanaf 2 februari als eerste kunt bestellen. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, er is namelijk limited stock available!

Happy Valentine's Day babes!

49 reacties

 • RmlCXDVcvAW

  biQVzdLO
 • bvXSukECcneF

  AVFxhpQKWGCjd
 • nkReltyjBXb

  KZTMqoOx
 • iFnzuOGUrxoqIQV

  WmSKUbduEDP
 • seawjXziYgTcCZ

  cteGFXrCVbDKngL

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .