Waar komt de Wolff van Lunar Wolff vandaan?

“If you call one wolf, you invite the pack!”
Wolven: krachtige, sociale dieren, die leven in groepen. Bij Lunar Wolff kan het niet anders dan dat de wolf centraal staat. Buiten de naam heeft de wolf voor ons merk ook echt een betekenis. Een wolf is een krachtig dier; onze sieraden zijn bedoeld om jou meer kracht te geven. Ook vormen wolven samen een pack, ondanks dat het allemaal verschillende wolven zijn. Lunar Wolff is voor iedereen, ondanks dat geen mens hetzelfde is.

Een wolf is een krachtig dier, onze sieraden stralen net als de wolf kracht uit.

In Nederland kun je jezelf gelukkig prijzen als je een wolf tegenkomt in het wild, deze worden namelijk nauwelijks nog gezien. Wolven zijn krachtige, sociale dieren die leven in groepen, groepen die ook wel roedels worden genoemd. Zo’n roedel kan bestaan uit ongeveer twee tot maar liefst 42 wolven, maar meestal ligt dit aantal tussen de twee en tien dieren. Binnen een roedel leven wolven vanuit een verschillende hiërarchie samen, en ondanks dat zij dus verschillen, vormen zij samen wel een roedel. Zij communiceren met elkaar door te ‘huilen’, en zijn goed op elkaar ingespeeld. Gelukkig communiceren wij mensen niet alleen maar door te huilen, maar mensen zijn wel net als wolven sociale wezens. De mens heeft een natuurlijke drang om onderdeel uit te maken van een sociale groep, welke groep dit dan ook mag zijn. En wat is er dan fijner dan een groep die voor iedereen toegankelijk is? Lunar Wolff biedt dat. Ongeacht welk sieraad je draagt, welke betekenis jij aan jouw sieraad geeft of hoeveel waarde jij er aan hecht.

Onze stenen hebben allemaal een verschillende werking, die staan voor diversiteit.

De verschillende stenen met een verschillende werking, die terugkomen in onze sieraden, staan voor diversiteit: wij begrijpen goed dat niet iedereen hetzelfde mooi vindt, of bij zichzelf vindt passen. Bovendien is elke ketting uniek, geen enkele steen heeft namelijk dezelfde vorm. En ondanks dat de sieraden en stenen een verschillende betekenis en vorm hebben, komt het toch van hetzelfde merk, en dat verbindt. Eigenlijk een beetje zoals de mens: allemaal verschillend, maar toch ook een beetje hetzelfde.


Lots of love,

Lunar Wolff

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden