FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS | FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER €50

Our story


Hey you
,


Wij zijn IsabelleSuzanne en Carlijn (op de foto v.l.n.r.), en samen hebben wij Wolff Jewellery opgezet: een sieradenmerk uit Amsterdam, ontstaan vanuit een grote passie voor sieraden.

Vanuit een mooie combinatie van studie-achtergronden (Toegepaste Psychologie en Communication and Multimedia Design) en persoonlijke eigenschappen hebben wij een perfecte match gevonden als team. De goed georganiseerde en altijd eerlijke Isabelle zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt. Daarnaast houdt zij zich bezig met marketing (adverteren) en alle tekstuele content. De nieuwsgierigheid van Suzanne zorgt ervoor dat wij altijd op tijd de nieuwste en tofste ontwerpen klaar hebben liggen voor nieuwe collecties en regelt zij dat dit gerealiseerd wordt. Ook houdt zij er zicht op dat jouw pakketje altijd op tijd bij jou terecht komt! Carlijn is met haar creativiteit ons mega talentje met beeldende content. Foto's, video's, grafische vormgeving: alles wat uit haar handen komt wordt prachtig!

Wij zagen een behoefte voor persoonlijke sieraden met een betekenis, en dit is dan ook wat wij willen bieden. Elk sieraad heeft een eigen verhaal, en daarmee is elk van onze sieraden bijzonder. De sieraden van Wolff Jewellery zijn van goede kwaliteit, je kunt ze langere tijd dragen.


We staan voor diversiteit, en willen ervoor zorgen dat iedereen het sieraad vindt dat goed bij hem of haar past, of bij de persoon aan wie het sieraad cadeau wordt gedaan. De sieraden van Wolff zijn sieraden met een persoonlijke betekenis, die gedragen worden met trots. Ze zijn bedoeld om jou meer kracht te geven!

Lots of love,

Wolff Jewellery