Demi Bosman

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Demi Bosman. In deze rubriek laten wij jullie zien wie onze sieraden dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Deze knapperd met een extreem mooie, volle bos krullen is Demi, 21 jaar oud en woont in Nieuwegein. Zij is bezig met het afronden van haar studie International Lifestyle Studies, en daarnaast werkt zij als verkoopmedewerker bij The Sting in Nieuwegein. Haar lievelingsdier is een leeuw: “Ik vind het echt een prachtig dier.”.

Drie keer per week is zij te vinden in de sportschool, en verder houdt zij ervan om met vrienden uit eten te gaan - sushi doet het altijd goed - en om regelmatig leuke festivals te bezoeken. Haar liefde voor muziek is heel groot.

Via haar beste vriendin maakte Demi kennis met Wolff. Zelf koos Demi voor The Personal Initial Necklace (letter D, ofcourse): “Ik vond de stijl van de letter goed passen bij mijn andere sieraden!”.

Demi hoopt in de toekomst ringen te zien in de collectie van Wolff: “Ik denk dat het mega tof gaat worden in combinatie met de edelstenen. En oh ja, ook gepersonaliseerde ringen zou ik heel erg leuk vinden!”.

Demi’s life quote is ‘Good vibes only’: “Ik houd niet van negatieve vibes in mijn omgeving! Ik houd juist van positiviteit en dat probeer ik dan ook altijd over te brengen naar anderen.” Wist je dat dit perfect aansluit bij waar onze Stone of Protection necklace voor staat? Hier lees je er meer over.

Wil jij ook meer vertellen over de keuze voor jouw sieraden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!