Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Elianne Maria Ortega Torres Toes. In deze rubriek laten wij jullie zien wie onze sieraden dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De mega knappe beauty op de foto is Elianne Maria Ortega Torres Toes: a whole lotta name voor een zeer compacte dame. ;) Elianne is 22 jaar, en geadopteerd uit Colombia. Naast haar HBO-opleiding Commerciële Economie verdient zij bij bij de Vegan Junkfood Bar. Haar openheid blijkt gelijk: “Kom vooral allemaal een keer langs, I’ve got you covered!”. Elianne zit op dit moment in haar laatste studiejaar: “Volgens mij moet ik nu enig idee hebben what the hell I am doing in life, maar om eerlijk te zijn heb ik nog steeds geen idee.” Wat zij wel weet, is dat ze haar hart het liefste stort op ouderen, dieren, lezen, make-up, en tijd met haar geliefden spenderen. En dat zegt ze niet alleen maar, Elianne is er ook echt mee bezig: “Naast het werken en studeren doe ik dan ook vrijwilligerswerk bij het ouderenfonds, ouderenstudent en pas ik graag op kinderen. Ik heb een zwak voor ouderen. Vooral als ze lekker samen de hort op gaan en dan zo’n lunchbakje mee hebben met een belegd bammetje en een pakje drinken erin. Als ik daar naar kijk krijg ik altijd tranen in mijn ogen, Ik hoop en bid oprecht dat ik later ook zo mag eindigen met my loved ones! Inshallah!” Elianne heeft een liefde voor kleding, en dan voornamelijk truien die groter zijn dan haarzelf. Geloof ons, we get it girl.

“Mijn lievelingsdieren zijn paarden for life. Vanaf het moment dat ik kon lopen wilde ik al paardrijden en heb heel mijn leven lang ook paarden gehad.” Elianne denkt dat haar passie voor paarden komt van haar Indigenous roots in Colombia: hier zijn paarden een verlengde van jezelf. “Daarom heb ik ook een paard getatoeëerd op mijn lichaam. Echt het mooiste meest majestueuze dier op aarde.”

“Mijn sterrenbeeld is kreeft en sinds ik meer en meer bezig ben met self-awareness is de betekenis van mijn sterrenbeeld ook duidelijker geworden.” Elianne is ervan overtuigd dat we allemaal onderdeel zijn van iets veel groters, een grotere kracht die invloed heeft op wie we zijn en wat we doen. “Zodra ik mij hier meer mee bezig hield, begreep ik ook veel beter waar bepaalde dingen vandaan komen. Dit is nog steeds een journey waar ik graag meer over wil leren.”

Elianne kwam Wolff tegen via Instagram: “Via instagram kwam het bij iemand voorbij. De kettingen vielen mij gelijk op. Echt prachtig.” Elianne koos voor onze Stone of Balance: “De zee is een grote inspiratiebron. Ze geeft leven en is zo puur en sterk. Ik voel een connectie met deze steen omdat de gedachte aan de zee mij een rustig gevoel geeft. De zee heelt.” 

In de toekomst zou Elianne graag Smaragden terug willen zien in de collecties van Wolff. Ze heeft al een ketting met een smaragd, gekregen toen zij geadopteerd werd. “Van deze ketting is er maar een op de hele wereld en die draag ik bij me als de herinnering aan daar, zodat ik nooit vergeet waar ik vandaan kom en wie ik ben. De smaragd staat voor compassie, onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Deze woorden zijn de basis van het leven voor mij.”

Haar life quote is: stay woke. “Kijk naar de dingen om je heen, wat er gebeurt, wat mensen doen en hoe ze voortbewegen, luister en leer. Er is zo veel op deze wereld wat we nog niet weten en er is niet een waarheid. Mensen zien het leven soms als de normale gang van zaken maar het leven is zo iets speciaals! We moeten ons niet laten verblinden door dingen die er niet toe doen, zoals geld, sociale status, oppervlakkige schoonheid en materialisme. Kijk om je heen. Stay woke, ontwikkel je lifeskills, besef de blessings en slaap niet op de dingen die echt van waarde zijn.”

Wil jij ook meer vertellen over wie je bent en waar je voor staat? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!