Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Esmee de Wit. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Lunar Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Deze knapperd is Esmee, een 20-jarige, vrolijke Toegepaste Psychologie-studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Esmee komt oorspronkelijk uit Gorinchem (Gorrrrr), en woont inmiddels alweer een tijdje in Amsterdam. Op dit moment loopt Esmee stage, en is daarnaast bezig met het schrijven van haar scriptie.

Esmee houdt ontzettend van dieren, en in het speciaal van honden. Verder houdt Esmee van op vakantie gaan en reizen, drankjes doen met vrienden en vriendinnen, naar het strand gaan, sporten, kletsen en dansjes doen op feesten en festivals. Haar life quote is dan ook, hoe kan het ook anders: “What a time to be alive.”.

“Ik ken Lunar Wolff doordat mijn lievelingsvriendinnetjes het bedrijf hebben opgezet, en vanaf het begin ben ik al fan van en verliefd op de kettingen. Met Kerst kreeg ik van mijn moeder The Stone of Love necklace, een super lieve verrassing!”.

Wie Esmee goed kent, weet dat Esmee altijd lief is voor iedereen in haar omgeving, en een grote liefde heeft voor dieren. The Stone of Love necklace is dan ook perfect voor haar: “Voor mij staat The Stone of Love necklace voor alle lieve mensen om mij heen. Ik heb hele leuke vriendinnen, vrienden en familie! De ketting staat voor mij voor liefde en positiviteit.”.

Esmee durft met zekerheid te zeggen dat zij alles dat ooit nog in de collectie van Wolff komt mooi zult vinden: “De meiden achter Lunar Wolff zijn vanbinnen en vanbuiten prachtig en zijn zo mega creatief. Als ik dan toch iets moet zeggen lijkt het mij leuk als er ringen met edelstenen in de collectie komen!”. Ontzettend lief natuurlijk, en wij van Wolff zijn zelf dan ook heel blij met een vriendin als Esmee!

Wil jij ook jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@lunar-wolff.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!