Vandaag introduceren wij aan jullie: “The Story behind the Wolffpack”. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Vandaag trappen wij af met Fay van der Werff. Fay is 22 jaar en studente Communicatie, die al enkele jaren in hartje Groningen woont. In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met sporten, en soms ook niet, en is zij daarnaast groot film- en serieliefhebster. Haar favoriete serie is Stranger Things, en haar lievelingsdier is een leeuw. Waarom een leeuw? “De leeuw straalt ontzettend veel kracht uit en is de koning van de jungle.”

Fay volgt Wolff al sinds de start. Toen zij zag dat de eerste collectie in het teken stond van edelstenen, voelde zij zich gelijk met het merk verbonden. Fay is van zichzelf dol op edelstenen, en zij houdt zich al langere tijd bezig met het verzamelen ervan. Voor haar was het dan ook vanzelfsprekend dat zij gelijk bij het openen van de webshop een eigen kettinkje zou kopen, en heeft dit dan ook gedaan. Haar kettinkje draagt al sinds de dag van aankoop elke dag!

De ketting die zij heeft gekozen is de The Stone of Protection necklace (Amethyst). Deze steen biedt bescherming en spiritualiteit, en is speciaal voor mensen die slechte gewoontes willen doorbreken, het belangrijk vinden om eerlijk naar zichzelf te blijven, en voor mensen die elke vorm van negativiteit los willen laten. Voor meer info over de betekenis van de verschillende stenen, check deze link: https://www.wolff-jewellery.com/blogs/news/onze-eerste-collectie-the-power-of-gemstones.

Fay heeft specifiek deze steen gekozen, omdat zij aangeeft gevoelig te zijn voor haar omgeving. Negatieve prikkels vangt zij snel op, en de amethyst staat er dan ook om bekend dit te blokkeren. En wat zou Fay dan nog aan de collectie(s) van Wolff willen zien toegevoegd in de toekomst? “Ik zou wel ringen willen zien, en daarnaast zou ik ontzettend graag de Lapis Lazuli en maansteen aan de collectie zien worden toegevoegd! Ik vind dit twee prachtige blauwe stenen, elk op hun eigen manier uniek.”, aldus Fay.

Wat zou jij graag aan de collectie toegevoegd zien worden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!