The story behind the wolffpack Felicia

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Felicia Diepstraten. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De knappe Felicia is een 21-jarige student met een eigen huisje in Capelle aan den IJssel. Zij studeert Media & Entertainment Management op Inholland Rotterdam. Sinds kort is zij veel bezig met fotografie, en daarnaast speelt zij graag gitaar en maakt zij portrettekeningen. Al drie jaar lang werkt zij bij The Sting, maar is nu steeds meer bezig met fotografie en hoopt binnenkort ook aan de slag te kunnen binnen muziek management. Felicia zag Wolff voor het eerst via Instagram.

Haar lievelingsdier is de zwarte panter. “Het is een van de meest agressieve dieren ter wereld, maar is daarnaast ook heel krachtig en intelligent. Daarnaast kunnen zij zich heel goed aanpassen aan hun omgeving, en zo zie ik mijzelf ook graag.”

Felicia is obsessed met sieraden, ze draagt elke dag ringen, kettingen en oorbellen. Zij hoopt dan ook dat er ringen worden toegevoegd aan de collectie van Wolff. Zelf koos zij voor The Stone of Protection (Amethyst). “De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met het loslaten van negatieve invloeden om mij heen, en hier ben ik nog steeds heel veel mee bezig. Ik heb veel grote veranderingen doorgemaakt in de afgelopen vier jaar. Zo ben ik twee keer verhuisd, ben ik twee keer aan een nieuwe opleiding begonnen en heb ik mijn vader verloren. Door deze veranderingen wil ik zo positief mogelijk in mijn schoenen staan en mijzelf beschermen tegen de negatieve invloeden.” Klinkt voor ons als een super mooie, weloverwogen keuze voor The Stone of Protection.

Wil jij ook meer vertellen over de keuze voor jouw sieraden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!