Feline Deniz

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Feline Deniz. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Deze knapperd is Feline, 23 jaar en geboren en getogen in Utrecht. Voor haar studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam maakte zij een uitstapje naar Amsterdam, maar inmiddels is zij voor haar Master Organisatiepsychologie teruggekeerd naar Utrecht, nadat zij vorig jaar een tussenjaar had genomen: “Dat jaar was voor mij de mogelijkheid om iets van de wereld te zien. Drie maanden heb ik door Zuid-Amerika gereisd en daar heb ik extreem van genoten. Sindsdien wacht ik op het moment dat ik weer de mogelijkheid heb om een nieuw stuk van de wereld te ontdekken.”

Feline houdt van dieren, en naast haar liefde voor honden en katten, vindt zij otters hele leuke dieren: “Otters houden handjes vast, zodat ze niet van elkaar wegdrijven.”. Verder kan Feline eindeloos kookprogramma’s kijken: “Mijn guilty pleasure is kookprogramma’s kijken en veel snacken omdat ik er honger van krijg.”.

Feline leerde Wolff kennen omdat zij bevriend is met een van de oprichters: “Mijn oudste vriendin - die ik het langste ken, niet die het oudste is in leeftijd - is mede oprichtster.” Zelf kocht Feline The Stone of Ambition necklace: “Afgelopen jaar heb ik geleerd dat ambitie niet is kiezen voor wat je denkt dat jou een goede toekomst zal geven, maar kiezen voor iets wat je leuk vindt, en dit zorgt er uiteindelijk vanzelf voor dat je een fijne toekomst zult hebben.” Haar life quote is dan ook ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.’.

Feline is fan van mooie ringen en draagt er dan ook meerdere aan elke hand. Het liefst zou zij dan ook zien dat er ringen worden toegevoegd aan de collectie van Wolff.

Wil jij ook jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!