Jolien Koning en Jade Teunissen
Vandaag in “The Story behind the Wolffpack” niet een verhaal, maar het verhaal van twee mensen. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Vandaag is het de beurt aan Jolien Koning en Jade Teunissen. Enjoy!

Niet alleen zijn Jolien en Jade vriendinnen, ook dragen zij allebei een ketting van Wolff. Jolien en Jade leerden elkaar kennen bij turnen, toen zij allebei met het grootste gemak nog een handstand, spagaat of radslag konden maken.

Jolien (links op de foto) is 23 jaar, Jade (rechts op de foto) 24. Beiden zijn geboren en getogen in Utrecht. Inmiddels is Jade voor haar studie uitgevlogen naar het mooie Rotterdam, en Jolien is na een klein uitstapje naar Nijmegen weer terug in Utrecht. Hier verwacht zij nu niet meer weg te gaan. Ook heeft Jolien een mooie reis gemaakt naar Zuid-Amerika, en is nu bezig met haar pre-master Business Administration. Volgend jaar start haar Master Business Analysis and Modelling doen. Jade is bezig met haar Master Behavioural Economics.

Jolien’s lievelingsdier is een brulaap: “Toen ik in de jungle was in Zuid-Amerika hoorde je deze brulaap als je wakker werd of als je op een bootje zat. Ik vind het zelf echt een grappig geluid (zoek het maar op, op YouTube) en hierdoor is het ook mijn lievelingsdier. Ook omdat hij zo leuk door de bomen slingert, ziet er gewoon uit als een gezellig dier!”. Jade’s lievelingsdier is een kat. Klinkt wellicht wat saai, maar uit de huisdierencollectie van Jade is helemaal niets saai: Jade had vroeger namelijk een vogelspin als huisdier. Ook een slang heeft bij haar in huis gewoond.

Hoewel turnen niet hun ‘purpose of life’ bleek, zijn zij wel vriendinnen gebleven. Vandaag de dag gaat Jolien drie keer per week naar de sportschool: “Maar leuke dingen en lekker weer gaan soms wel voor!”. Verder houdt Jolien ook erg van eten: “In Zuid-Amerika was ik heel ziek geworden, waardoor ik niet of nauwelijks kon eten. Toen ik alles weer kon eten, ben ik voor elke maaltijd uit eten geweest. In Lima, Peru, stond ik zelfs op het punt om naar een restaurant te gaan die mee heeft gedaan aan Chef’s Table op Netlix. Helaas wilde niemand met me mee, dus ben ik niet gegaan. Daar heb ik nu mega veel spijt van. Maar ja, eten moet je delen en dat had dan niet gekund.”

Dat Jolien ook altijd in is voor een feestje blijkt wel uit haar ‘life quote’: “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist!”. Ook Jade houdt wel van een feestje. Zij ziet er altijd uit alsof zij elk moment naar een feestje kan gaan: Jade draagt namelijk elke dag alleen maar jurkjes of rokjes. Soms met een sneaker, maar het liefst gewoon met laarsjes met een goede hak. Hoe kan dat het dan ook anders dan dat haar ‘life quote’ “Keep your standards, head and heels high!” is.

Via hun vriendinnetje Isabelle, mede-oprichter van Wolff, die zij overigens ook kennen van turnen, kwamen Jolien en Jade in aanraking met Wolff. Jolien bleek niemand minder dan onze allereerst klant: zij kocht de eerste ketting ooit. Na een tijdje kon ook Jade de verleiding niet weerstaan. Jolien koos voor The Stone of Balance: “Ik weet toevallig nog dat geluk en vrienden volgens mij erg belangrijk waren bij deze ketting. Dit is voor mij ook belangrijk. Natuurlijk heb ik ook voor deze ketting gekozen omdat ik blauw een redelijk neutrale kleur vind en vaak bij kleding vind passen. Hierdoor kan ik hem vaak om!”. Jade koos op haar beurt voor The Stone of Love: “Je hebt nooit genoeg liefde in je leven! En verder past roze ook gewoon goed bij mijn haar- en huidskleur."

Jolien hoopt dat de collectie van Wolff zich binnenkort uitbreidt met minimalistische ringen met stenen, of oorbellen met steentjes. Jade zou graag zien - hoe kan het ook anders - dat de Jade-steen aan de collectie wordt toegevoegd.

Wil jij ook jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!