The story behind the Wolffpack Leah

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Leah Rutteman. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Deze natural beauty is Leah, 23-jaar oude studente Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment is zij bezig met afstuderen, en naast haar studie werkt zij bij een praktijk die individuele begeleiding biedt aan kinderen met onderwijsleerbehoeften.

In haar vrije tijd houdt Leah van reizen en spontane uitjes. Zo gaat zij regelmatig op stedentrip, maar vindt zij het maken van een verre reis ook super tof. Verder is zij het liefst met vrienden en familie. Haar lievelingsdieren zijn alle dieren uit The Big Five.

Leah kent Wolff omdat zij goed bevriend is met twee van de drie oprichters van Wolff, Isabelle en Suzanne. Leah koos voor The Stone of Balance, op aanraden van Isabelle en Suzanne, omdat zij de betekenis goed bij haar vonden passen. “Ik kon mij hierin vinden en sindsdien ben ik helemaal fan van de ketting.” The Stone of Balance staat voor geluk, balans en vrede, en is voor mensen die vriendschap en loyaliteit belangrijke aspecten vinden. Mensen die Leah kennen, weten dat Leah veel waarde hecht aan haar vriendinnen, en dat zij altijd zorgt dat de balans in haar leven op orde is. The Stone of Balance necklace is dan ook perfect voor haar.

Zelf draagt Leah weinig sieraden: “Ik ben totaal geen sieraad persoon, maar sinds deze ketting is dat zeker veranderd en waardeer ik het dragen van sieraden steeds meer.” Wel zou zij graag nog ringen waarin een steen verwerkt is, of simpele armbandjes toegevoegd zien worden aan de collectie.

Wil jij ook meer vertellen over de keuze voor jouw sieraden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!