Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Lieke Engels. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De pretty girl op deze foto is Lieke, en zij woont op dit moment in Leiden. Haar roots liggen in Friesland, maar sinds drie jaar is zij door haar studie verbonden aan Groningen, waar zij binnen enkele dagen weer naar terug verhuist. Op dit moment zit zij in haar derde jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia Design, en houdt zij zich hierin voornamelijk bezig met concepting: het creatief denken over digitale middelen. De uitkomst daarvan kan een cursus zijn, maar ook een campagne of het vormgeven van diverse mediale middelen. Haar lievelingsdier is een kat: “Ik herken mezelf in het dier; ik houd van relaxen maar ook van op pad gaan en het avontuur opzoeken. Ik zie in alles een avontuur.”

Lieke is bevriend met een van de mede-oprichters van Wolff, zij kennen elkaar via studie. Via haar hoorde Lieke al vanaf de start over Wolff, en Lieke werd dan ook gelijk aangestoken door haar passie voor Wolff. Toen zij de sieraden zag, besloot Lieke dat zij er zelf ook een moest hebben. Zelf heeft zij The Stone of Love necklace (zilver) uitgekozen. Al een tijdje wilde zij een kettinkje van Wolff, maar vond het lastig om een keuze te maken. Alle kettinkjes en bijbehorende betekenissen spraken haar aan, en allemaal vond zij ze mooi. Ze wilde wel een speciale ketting uitzoeken die echt iets over haar zegt, en heeft er daarom ook voor gekozen even te wachten met kopen.

Afgelopen december is Lieke door een breakup gegaan, en precies een week later werd de keuze voor de ketting voor haar gemaakt. Toen zij in een lokaal op de Hogeschool van Amsterdam kwam, lag er een briefje die wij van Wolff meegeven bij de Rose Quartz ketting op tafel. Dit voelde voor haar alsof het lot voor haar gekozen had. Liefde waarvan zij afstand had gedaan, kwam haar juist weer tegemoet met deze ketting. The Stone of Love necklace heeft Lieke eraan helpen herinneren dat zelfliefde ontzettend sterk en belangrijk is, en dat haar omgeving haar liefheeft. Als teken van waardering en als reminder aan dat liefde geven en ontvangen belangrijk is, heeft zij uiteindelijk The Stone of Love necklace gekocht. Ook heeft zij een ketting voor haar moeder gekocht, The Stone of Balance necklace. Lieke zou graag meer van Wolff zien: “Ik hoop op ringen: groot, klein, zegel, met steen, ik wil het allemaal!”.

Wat zou jij graag aan de collectie toegevoegd zien worden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!