Malou Haveman

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Malou Haveman. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Malou is de zus van Carlijn, een van de oprichters van Wolff. Net als Carlijn is Malou opgegroeid in een klein dorpje onder Groningen: Peize. Malou is iemand die graag op verschillende plekken is, en iemand die vaak wil verhuizen. Daarbij hoort, vindt Malou, een sport die zij overal kan doen: "Ik kwam op hardlopen. Dit kan ik overal doen en met een zonnetje erbij is het heerlijk." Om verder in shape te blijven en om nieuw oefeningen uit te proberen voor haar studie Fysiotherapie sport zij daarnaast twee keer per week bij de Basic Fit. In haar vrije tijd is zij verder vaak op zoek naar leuke dagjes weg die zij kan plannen met haar vrienden. "En ook een goed techno festival vind ik altijd leuk!" Haar lievelingsdier is een olifant.

Sinds de oprichting van Wolff is Malou al fan, maar dat kan natuurlijk ook bijna niet anders wanneer het bedrijf van je zusje is. Malou kocht zelf The Stone of Balance necklace (aquamarine). "Ik ben iemand die heel snel enthousiast is over nieuwe dingen, maar ook iemand die soms in dipjes kan zitten. The Stone of Balance vond ik een mooi gebaar om hier meer aan te gaan werken." Malou zou het liefst nog zonnebrillen, ringen, oorbellen en meer kettingen toegevoegd zien worden aan de collectie van Wolff.

En ben je benieuwd naar nog een leuk feitje over Malou? "Soms dans ik in mijn kamer. Door je handen in de lucht te doen, voel je je beter. En dansen is een goede manier om na het leren even los te komen van het zitten." Haar life quote is dan ook: "Life is about the journey not the destination."

Wij zijn benieuwd: wat is jouw life quote? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!