Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Noura Daoudi. In deze rubriek laten wij jullie zien wie onze sieraden dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De beauty op de foto is de 17-jarige Noura, half Nederlands en half Marokkaans. Ze woont in Eindhoven en werkt daar bij de C&A. “Ik zit in het eindexamenjaar van de havo en hierna ga ik de opleiding verpleegkunde doen bij de Fontys. Ik sport bij de basic fit, wat ik ongeveer drie keer in de week doe met een vriendin, en soms alleen. Mijn hobby's zijn leuke dingen doen met vrienden, zoals films kijken en muziek luisteren. Grote kans dan ook dat als je me ziet, ik oortjes in heb!”

Favourite animal
“Mijn lievelingsdier is denk ik wel een leeuw. Het is een heel mooi dier met veel zelfvertrouwen, kracht en geduld.”

Zodiac sign
“Mijn sterrenbeeld is boogschutter, ik hecht hier niet heel veel waarde aan want er zijn dingen waar ik me wel heel erg in kan vinden maar ook dingen die juist totaal niet bij me passen.”

Wolff
“Ik heb wolff ontdekt bij een vlogster Widya Soraya, ik kijk haar vlogs al een tijdje en ze heeft jullie ketting best vaak om en toen ze vertelde waar die vandaan kwam heb ik jullie gelijk opgezocht en opgeslagen!”

Noura draagt onze Stone of Balance: “Deze ketting sprak mij erg aan. Niet alleen door hoe de ketting eruit zag, maar ook de omschrijving. Ik ben zelf een emotioneel persoon, dus aan mij merk je echt wel hoe ik me voel. Ik ben ook best wel een stresskip. Ik wilde een steen die mij hierbij zou kunnen helpen. Na een beetje onderzoek kwam ik tot de conclusie dat deze ketting bij mij past. Uiteindelijk heb ik dus deze ketting gekozen om mij in stressvolle situaties te helpen.”

What else
“Ik zou graag in jullie collectie meer soorten stenen willen zien. Lijkt me echt super leuk! Of iets van minimalistische oorbellen.”

Life quote
“Ik denk toch wel dat mijn quote is: stop geen tijd en moeite in mensen die niet hetzelfde zouden doen. Je weet nooit wat er gaat gebeuren in het leven dus waarom zou jij je waardevolle tijd weggooien aan mensen die niet even veel moeite voor jou zouden doen als jij voor hen?”

Wil jij ook meer vertellen over de keuze voor jouw sieraden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!