Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Nuris Perez. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De stunning lady op de foto is Nuris: 21 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam. Deze beauty is het resultaat van een mixje van een moeder uit Colombia en een vader uit de Dominicaanse Republiek. Na de start van een MBO-opleiding koos Nuris ervoor om tijdelijk te stoppen met school en om te gaan werken. Na verschillende bijbaantjes werkt zij op dit moment bij Greetz. Maar dit niet waar haar passie ligt: “Mijn passie ligt echt bij make up en skincare. Daar wil ik dan ook zeker iets mee gaan doen in de toekomst.”.

Nuris sport graag, maar heeft hier geen vast schema voor. “Verder houd ik er echt van om lekker series te kijken met good food, en om te chillen met mijn loved ones.”

“Mijn lievelingsdier is definitely een hond. Mijn liefde voor deze wonderbaarlijke diertjes is echt onbeschrijfelijk. Mijn dag is helemaal gemaakt als ik er eentje zie. In het verleden heb ik twee hondjes gehad: een Yorkshireterriër en een Chihuahua. Hopelijk word ik met mijn verjaardag verrast met een pup, haha! Hoop ik elk jaar, elk jaar weer hetzelfde liedje met mij.”

Nuris is een weegschaal: “Ik heb me er sinds kort wat meer in verdiept en kan mezelf zeker vinden in het sterrenbeeld. Ik probeer er niet te veel waarde aan te hechten, maar nu ik me er meer mee bezig hou, begrijp ik ook waar bepaalde dingen vandaan komen. Wil er zeker nog meer over leren!”

Nuris kwam Wolff tegen via Instagram: “De steen van de liefde sprak mij natuurlijk het meeste aan. Ik vertelde aan mijn lieve vriend dat ik jullie shop had gevonden en die ketting met de Rose Quartz zo mooi vond. “De steen van de liefde is dat”, zei ik. “Omdat ik zo vol zit met liefde.”, grapte ik tegen hem. Niet eens twee dagen later ontving ik van hem de ketting die ik zo mooi vind! Ik ben er echt super blij mee. Ik vind dat deze ketting bij mij past omdat ik veel hou van de mensen om mij heen. Ik probeer ook niet te vergeten om wat liefde voor mezelf te bewaren. Daarnaast heb ik ook “The Personal Initial Necklace” in de letter C, zijn voorletter.”

Nuris houdt van quotes, maar een die haar de laatste tijd aanspreekt is ‘Stay soft. It looks beautiful on you.’. Volgens Nuris leven we nou eenmaal in een wereld die erg koud en hard kan zijn en dat kan ervoor zorgen dat je ook als persoon harder wordt, om jezelf te beschermen: “Try to remain soft. Het is iets moois om een zacht persoon te blijven in een harde wereld.”

Wij zijn benieuwd: wat is jouw life quote? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!