Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Pieke Hoek. In deze rubriek laten wij jullie zien wie onze sieraden dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!


De beauty op de foto is Pieke, 25 jaar. Ze werkt bij Goodiebox - die leuke mystery boxjes die je elke maand thuis kunt ontvangen - en doet daarnaast een master Communicatiewetenschap. Ze houdt van Yoga en body balance/shape-sportlesjes. Ze woont in Utrecht en is gek op katten. Niet zo gek dan ook dat een kat haar lievelingsdier is. “Al sinds ik een klein meisje ben, ben ik een grote kattenvriend. In mijn studentenhuis hebben we nu een echte knuffelkat, we zijn beste maten. Honden heb ik dan weer heel weinig mee.”

Pieke is gek op het uitproberen van lunchtentjes, restaurants en barretjes: “Helaas zit de rem er nu even op wegens het arme studentenleven, maar ik hoop dat ik dat gauw weer kan oppakken.”.

Pieke’s sterrenbeeld is een maagd: “Ik hecht daar zeker veel waarde aan. Ik vind het leuk om af en toe mijn horoscoop te checken en vaak verbaast het me hoeveel er overeenkomt met hoe ik mij voel op die dag.”.

Pieke kwam Wolff tegen via een goed vriendinnetje, en koos voor The Stone of Love-necklace: “Ik denk dat iedereen wel wat selflove kan gebruiken. Daarnaast vind ik de kleur van de steen, rose quartz, erg mooi. En natuurlijk rosé all day!”. Pieke is ook heel benieuwd naar de ringen, nu deze er zijn. Ook lijkt het haar leuk als je sieraden in combinatie met je sterrenbeeld kunt uitzoeken.

In al onze Stories behind the Wolffpack vragen wij naar iemands life quote. Die van Pieke kunnen wij ons helemaal in vinden: “Sarcasm, wine & everthing fine 🍷👌🏼”.

Een gebeurtenis in Pieke’s leven die veel invloed op haar heeft gehad is het feit dat zij is begonnen met een master. “In de eerste instantie zag ik mijzelf dat helemaal niet doen. Je kunt vaak meer dan je eigenlijk denkt, ben ik van mening. En soms mogen we best wat meer trots zijn op onszelf!”

Wil jij ook meer vertellen over de keuze voor jouw sieraden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!