Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Sanne Bergevoet. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De knappe 22-jarige Sanne komt oorspronkelijk uit het dorpje - wie kent het niet - Varsselder-Veldhunten, en is inmiddels afgestudeerd als pedagogisch werker Jeugdzorg. In haar examenjaar koos Sanne ervoor om stage te lopen op Sicilië, met vluchtelingen uit Afrika. “Dit was voor mij echt het meest bijzondere dat ik tot nu toe heb gedaan.”. Ondanks haar diploma in de Jeugdzorg, heeft zij er na haar studie toch voor gekozen hier (nog) niet in verder te gaan. “Ik wilde eerst focussen op mijzelf, en op van mijn passies mijn beroep maken.”. Maar er moet natuurlijk ook brood op de plank komen, dus heeft zij een tijdje in een sneakerwinkel gewerkt. In de tijd dat Sanne is gaan werken, is zij erachter gekomen - mede dankzij haar vriend - dat zij het maken van artworks heel leuk vindt. Haar vriend is producer en wilde graag een artwork als profielfoto en vroeg daarom aan Sanne om deze te maken. Dit pakte goed uit en sindsdien is zij dit blijven doen: “Het is zo interessant om te zien hoe je met de juiste beelden, kleuren en samenstellingen iets aantrekkelijk kunt maken. Ik creëer ook de Instagram van mijn vriend met behulp van foto’s van hemzelf en andere random dingen. Maar ook in die van mijzelf: ik vind het fijn als iets kloppend is in kleuren en samenstellingen. Bij mijn eigen profiel probeer ik dus perfectie na te streven, en bij mijn vriend laat ik dit juist los omdat hij het minder perfect wil, maar wel pakkend.”. En aan creativiteit geen gebrek: haar andere hobby’s zijn nagels lakken met eigen gemaakte prints, fotografie - ging als klein meisje al overal op pad met camera - en muziek luisteren. Samen met haar beste vriendin, die een webshop heeft met kleding en accessoires, houdt zij zich op dit moment ook bezig met designen van vintage demin jackets. Samen bedenken ze alle prints, kleuren en teksten. Sanne focust zich hierbij op al het grafische werk, haar vriendin op de overige zaken.

Vanuit al deze creatieve hobby’s is haar interesse voor een nieuwe studie dan ook ontstaan: aankomend jaar gaat Sanne starten met Communicatie en Multimedia Design. Ze heeft het gevoel dat alles hier samenkomt, en is benieuwd of zij hier misschien zelfs nog meer passies ontdekt. Uiteindelijk hoopt zij voor zichzelf te kunnen werken - you go girl!

Sanne’s lievelingsdier is een hond, ontstaan doordat zij als huisdier een hond heeft. Haar sterrenbeeld is Schorpioen, waar zij veel waarde aan hecht. Zo heeft ze zelfs een tattoo hiervan laten zetten. “Wanneer ik lees over Schorpioenen, heb ik echt het gevoel dat dit bij mij past: ik ben liefdevol en zorgzaam, maar wel naar de mensen toe die ik dit gun en wanneer iemand mijn vertrouwen verpest zal ik je nooit meer honderd procent vertrouwen. Ook ben ik hoogsensitief: wanneer ik met iemand of meerdere mensen ben, voel ik heel snel de sfeer aan, en pas ik mij daarop aan.”

“Ik kwam Wolff tegen op Instagram, via mijn artwork account. Uiteindelijk ben ik jullie gaan volgen met mijn main account. Ik ben gek op sieraden, maar dan wel met een stoere en bijzondere twist. Ik houd van kettingen in gothic font en edelstenen, dus eigenlijk was jullie merk gewoon perfect voor mij. Ik was al lange tijd op zoek naar een letterketting, maar kon alleen Engelse websites vinden, en alleen maar goud. Ik zocht echt naar zilver. Toen ik jullie tegenkwam heb ik de letterketting in een S - mijn voorletter - gelijk gekocht!”

En wat zou Sanne dan nog graag willen zien? “Ik hoop nog altijd op ringen met edelstenen, minimalistische ringen en oorbellen. Iets grotere oorbellen of juist ook weer minimalistische.”

Sanne’s life quote is leef met de dag, en zie elke volgende dag weer als een verrassing. “Toen ik elf jaar was overleed mijn opa, en hij vertelde altijd aan mijn moeder dat ik een meisje ben dat van dag tot dag leeft. Hier houd ik mij dan ook aan vast.”

Wij zijn benieuwd: wat is jouw life quote? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!