Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Shauna van Gaalen. In deze rubriek laten wij jullie zien wie onze sieraden dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De beauty op de foto is Shauna: een 22-jarige studente Communicatie, afkomstig uit Helmond. Waar mensen nu hun goede voornemens vooral doorschuiven naar het nieuwe jaar, heeft Shauna geen moeite met het vinden van motivatie. Zo bevindt zij zich 3 tot 4 keer week in de sportschool.

Haar lievelingsdier is een hond: “Ik ben opgegroeid met een hond en weet eigenlijk niet beter dan het hebben van een viervoetig vriendje thuis. Ook zijn honden nou eenmaal super loyaal en dat vind ik echt een mooie karaktereigenschap die ik ook in mijzelf herken.”.

Haar sterrenbeeld is een leeuw: “Eigenlijk hecht ik hier niet al te veel waarde aan, omdat personen met een leeuw als sterrenbeeld vaak voornamelijk worden omschreven als dominant en sterk aanwezig. Wel ben ik, zoals de leeuw ook wel wordt omschreven maar waar minder aandacht op wordt gevestigd, heel erg liefdevol en trouw naar de mensen om mij heen.”.

“Voor buitenstaanders kan ik soms overkomen als een wat nonchalant persoon die niet geeft om wat anderen denken, maar stiekem schuilt er vanbinnen wel echt one big emotional softie.”

Shauna zag Wolff voor het eerst in een van de vlogs van Widya Soraya. “Ik vind Widya een heel mooi persoon die ook erg spiritueel is ingesteld. Ik vond het heel mooi hoe ze haar Gemstone necklace droeg met de betekenis die de gemstone voor haar had.” Zelf koos Shauna voor The Stone of Balance necklace en Personal Initial necklace met de letter S. “The Stone of Balance heeft voor mij een persoonlijke betekenis en zo past ook de bijbehorende quote ‘Stay patient and trust your journey’ heel erg bij mij, omdat niet altijd alles in mijn verleden “volgens plan” is gelopen. Ik heb twee jaar langer over mijn Havo gedaan en begon toen een tijdje de hoop te verliezen, omdat niets leek te lukken en daarnaast persoonlijke zaken ook niet altijd even gemakkelijk en fijn waren zoals dat nu wel is. Op gegeven moment heb ik heel belangrijk persoon leren kennen, namelijk mijn inmiddels bijna 4-jaar lange vriend, die mij hierbij en nog veel meer heel erg heeft geholpen en een soort van balans in mijn leven is geworden. Mijn vriend was echt my rock en heeft mij zo erg geholpen bij het terugvinden van het balans in mijn leven, waardoor ik die hoop en motivatie weer kon voelen. Ik heb deze ketting van hem gekregen en dat maakt de betekenis van de ketting nog mooier in mijn ogen. Ik draag de ketting dan ook iedere dag en houd ervan om de spirituele Gemstone Necklace en de stoere Initial Necklace samen te dragen. Daarnaast houd ik echt van de mooie zee en de relaxed vibes die op het strand hangen, mijn favoriete moment is tijdens de zonsondergang.  Ook vind ik het mijn inmiddels 10-jarige vriendschap met mijn beste vriendinnetje, Noa, erg belangrijk. Helaas zit ze momenteel nog voor haar minor in Indonesië en moet ik het nog 3 maandjes zonder haar doen, maar kijk nu al heel erg uit naar haar terugkomst!”

Shauna zou het liefst nog minimalistische oorbellen, armbanden met gemstones of spirituele symbolen zoals een maantje of een sterretje aan de collecties toegevoegd zien worden.

“Mijn favoriete quote op dit moment is “Protect your energy and focus on your growth”.

Wil jij ook meer vertellen over de keuze voor jouw sieraden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!