Sterre van Piggelen Wolff Jewellery

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Sterre van Piggelen. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Deze knappe 23-jarige is Sterre, bij haar vrienden ook wel bekend als “Star”. Sterre is lief en lichtelijk chaotisch, studeert Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, en woont samen met haar twee katten Mac en Knof in Utrecht. Naast haar studie werkt zij bij Van Dort mode in Bilthoven. “Mode is echt mijn hobby, en ik vind het heerlijk om mijn studie af te wisselen met een keer in de week hier lekker bezig zijn in onze prachtige winkel.” In haar vrije tijd gaat zij regelmatig kickboksen.

Haar lievelingsdier is een ezel. “Een ezel stoot zich meestal niet zo snel twee keer aan dezelfde steen, maar ik wel, haha.”

Sterre was gelijk enthousiast toen zij Wolff ontdekte, en wist gelijk dat zij een ketting wilde bestellen. Sterre koos voor onze Stone of Balance, de Aquamarine, in gold plated. “Ik ben een alles-of-niets persoon. Of ik ga ergens helemaal voor, of helemaal niet. Dit uit zich bij mij bijvoorbeeld in het sporten. Of ik ga vier of vijf keer in de week, of helemaal niet. Een of twee keer in de week zou ik nooit doen.” Ook is Sterre vrij chaotisch, en zegt zij niet snel nee tegen dingen. “Hierdoor kom ik soms in de problemen met bijvoorbeeld mijn studie, of neem ik te weinig tijd voor mijzelf.” Het leek haar dan ook toepasselijk om The Stone of Balance te dragen, met de hoop dat dit haar meer balans zou kunnen brengen en er meer orde in haar leven zou kunnen ontstaan. “Ik lijk rustig en normaal, maar eigenlijk ben ik compleet gestoord.”.

Het liefst zou Sterre gave ringen met dezelfde mooie stenen als van de kettingen toegevoegd zien worden aan de collectie. “Ook oorbellen en piercings zou ik heel gaaf vinden om aan mijn ketting toe te kunnen voegen, zodat het allemaal mooi bij elkaar past.”.

Wat zou jij graag aan de collectie toegevoegd zien worden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!