The Story behind the Wolffpack Tamar

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Tamar van den Bos. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

De knappe Tamar is een 20-jarige Amfi-student (Amsterdam Fashion Institute) uit Delft. Haar lievelingsdier is een tijger: “Rustig en afwachtend, maar ook doelgericht en gefocust op wat hij wil hebben.”. Op dit moment zit Tamar in haar derde studiejaar, en is zij daarnaast co-owner van het kledingmerk Electric Studios (https://electric-studios.com/). Sinds deze week is zij ook gestart met haar stage bij Ninetyfour, waar zij zich de komende maanden bezighoudt met de social media en marketing van het bedrijf. Tamar’s hart ligt in de fashionwereld - en een beetje bij haar vriend natuurlijk, want deze beauty is locked up!

Via Instagram zag Tamar Wolff voor het eerst, al bij de start van het merk. Tijdens de lancering van het merk in de eerste week, heeft Tamar gelijk een kettinkje gekocht. En welke steen past dan goed bij haar? Tamar koos The Stone of Ambition: "Sinds dit jaar ben ik mijn eigen kledingmerk Electric Studios gestart, en met het dragen van deze ketting hoop ik meer zelfvertrouwen en kracht te krijgen tijdens het ondernemen en bij de verdere stappen die ik maak in de toekomst.”

Tamar hoopt binnenkort ringen terug te zien in de collectie van Wolff. Zij draagt zelf ook veel andere sieraden, en vindt ringen mooi passen bij haar Stone of Ambition ketting. En waar ziet Tamar zichzelf in de toekomst? “Ik hoop een succesvolle carrière te hebben in de mode. En ik hoop samen met mijn vriend een huis te hebben gekocht waar ik dan woon, samen met een frenchie en een kindje.”

Wat zou jij graag aan de collectie toegevoegd zien worden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!