The story behind the wolffpack: Thessa | Wolff Jewellery (Amsterdam)

 

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Thessa Vergnes. In deze rubriek laten wij jullie zien wie de sieraden van Wolff dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Thessa Vergnes is een chaotische, maar creatieve dame van 20 jaar, die heel veel leuk vindt (eigenlijk iets teveel), en heeft dan ook te allen tijde een volgeplande agenda. Zo houdt zij onder andere erg van bloggen, en zou zij het leuk vinden om meer met YouTube te doen. Thessa’s lievelingsdier is, geloof het of niet, de wolf. Zij staat zelfs bekend als “het wolvenmeisje”!

Via Instagram kwam Thessa Wolff tegen, toen pas net een van de eerste foto’s waren gepost (we go waaay back, Thessa! ;)). “Ik was gelijk in love met het account door de vibe die het uitstraalde, echt anders en uniek.” Toen Thessa onze eerste winactie ook nog won, kon zij haar geluk niet meer op. De keuze voor de ketting bleek uiteindelijk lastiger dan gedacht: “Elke steen geeft je een mooie boodschap mee.”. Uiteindelijk koos Thessa voor The Stone of Love, omdat zij zichzelf naar eigen zeggen wel mag herinneren om van zichzelf te houden, voordat zij van anderen kan houden.

Wat Thessa nog meer graag terug zou willen zien bij Wolff? “Ik zou graag nog meer keuze in stenen willen zien in de collectie! En dan wellicht kleinere kettingen, zodat het mogelijk is om er meerdere tegelijk te dragen!”. Ook zou zij graag ringen en oorbellen willen zien. Zelf is zij dol op kleine ringen, omdat zij kleine handen heeft, maar wel houdt zij erg van variatie in haar oorbellen. Thessa vindt Wolff Jewellery een mooi merk, met niet alleen goede branding, maar ook een mooie boodschap: “Het is uniek en anders dan alle andere sieraden accounts en winkels. Dat spreekt mij heel erg aan.” Ook vindt Thessa de sieraden heel persoonlijk, wat de gelegenheid biedt om persoonlijke kettingen aan andere mensen cadeau te geven!

Wat zou jij graag aan de collectie toegevoegd zien worden? En wil jij zelf jouw verhaal vertellen in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!