Tina Kooij

Vandaag in “The Story behind the Wolffpack”: Tina Kooij. In deze rubriek laten wij jullie zien wie onze sieraden dragen, en wie daarmee onderdeel zijn van the #wolffpack. Enjoy!

Soms raak je met hele speciale klanten in contact. Een daarvan is Tina: altijd mega supportive en altijd positief over Wolff. En vandaag deelt zij haar verhaal in The Story behind in the Wolffpack! De knappe Tina is geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere, waar zij nu nog steeds woont. Ze is 23 jaar en studeert Nederlandse taal en communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft zij twee jaar HBO gedaan, en daarvoor het MBO: “Ik heb er dus een behoorlijke schoolcarrière op zitten! Ik ben heel nieuwsgierig en leergierig, ik denk dat ik het daarom al zo lang volhoud.”.

Naast haar studie werkt zij als assistent op een redactie: “Ik zet artikelen online, schrijf stukken en help eigenlijk met van alles. Ook heb ik een eigen blog (www.spaceymacy.com) waar ik mensen mee hoop te inspireren, motiveren en helpen. De Nederlandse taal en schrijven is echt mijn passie, ik hoop hier dan ook nog veel meer mee te kunnen doen!”.

Favourite animal
Als ik een dier zou moeten zijn zou het een kat zijn - zij zijn sterk, zelfstandig en zelfverzekerd. Als ik niet allergisch voor hen was, zouden zij misschien wel mijn lievelingsdier zijn!”

Zodiac sign
“Mijn sterrenbeeld is schorpioen en ik hecht hier zeker waarde aan! Ik heb diepe interesse in astrologie en het universum en ik kan mij heel erg vinden in kenmerken van de schorpioen.”

Wolff
Tina zag Wolff voor het eerst via Instagram. “Jullie hadden toen alleen The Power of Gemstones kettingen en die vond ik direct prachtig! Het concept, dat elke steen zijn eigen werking heeft en bij de persoon moet passen, trok mij heel erg aan. En de manier waarop jullie schrijven en volgers betrekken vind ik heel mooi - het is echt een upcoming community.”

Tina koos onze Stone of Protection necklace. “Ik vind de amethist een prachtige edelsteen die zelfinzicht bevordert en tegen negativiteit beschermt. Beiden vind ik heel belangrijk, ik probeer altijd mijzelf te ontwikkelen en heb een enorme hekel aan negative vibes.

What else
Tina zou het mooi vinden als er meer edelstenen aan de collectie worden toegevoegd. Goed nieuws! Dit gaat binnenkort gebeuren! Binnen enkele weken zullen we ook Turquoise en Maansteen toevoegen aan The Power of Gemstones-collectie.

Life quote
Everything you want is on the other side of fear.”

Een paar jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad. Dit heeft emotioneel een enorme impact op me gehad. Om dat trauma te verwerken ben ik destijds gestopt met mijn hbo-opleiding; van de een op de andere dag voelde het alsof mijn hele leven was veranderd. Ik had constant last van angsten en was mijn blik op de toekomst compleet verloren.”
“Als ik hier nu op terugkijk heeft het een enorm positief effect gehad op mijn leven. Na het ongeluk ben ik veel aan mijzelf gaan werken door mij onder andere (meer) te verdiepen in spiritualiteit, mindfulness en Oosterse religies. Hierdoor ben ik veel dichter bij mijzelf gekomen. Ook ben ik hierna begonnen aan mijn opleiding op de universiteit, waar ik écht op mijn plek zit.”
“Ik besef mij nu dat ik mezelf al voor het ongeluk was verloren, niet pas er na. Het ongeluk heeft ervoor gezorgd dat ik mijn echte zelf ging zoeken en dit heeft mijn leven heel positief veranderd.”

Super knap, you go Tina! Verder zijn wij zijn altijd benieuwd naar het gezicht achter de mensen die onze sieraden dragen! Wil jij ook in The Story behind the Wolffpack?! Stuur dan even een mailtje naar info@wolff-jewellery.com of laat hieronder een comment achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!